Courses

Sort By:
Filters

Category

Level

Rating

Mjegulla e trurit është një simptomë e disa kushteve, dhe karakteristikat kryesore janë problemet e kujtesës, përqendrimi i dobët, pamundësia për t...
Fillestar
15 Lectures
49 minuta