Courses

Sort By:
Filters

Category

Level

Rating

Mjegulla e trurit është një simptomë e disa kushteve, dhe karakteristikat kryesore janë problemet e kujtesës, përqendrimi i dobët, pamundësia për t...
Fillestar
15 Lectures
49 minuta
Menaxhim
57 minuta
35€
Aftësia për të shitur produktin ose shërbimin tuaj është çelësi për mbijetesën dhe prosperitetin tuaj. Por është një fushë që është problem për shu...
Fillestar
15 Lectures
57 minuta
3
3 (6)
With no prior experience, you will have the opportunity to walk through hands-on examples with Hadoop and Spark frameworks, two of the most common ...
5 Lectures
10 hours
5
5 (6)
With no prior experience, you will have the opportunity to walk through hands-on examples with Hadoop and Spark frameworks, two of the most common ...
5 Lectures
10 hours
4.5
4.5 (6)
With no prior experience, you will have the opportunity to walk through hands-on examples with Hadoop and Spark frameworks, two of the most common ...
5 Lectures
10 hours
4.7
4.7 (6)
With no prior experience, you will have the opportunity to walk through hands-on examples with Hadoop and Spark frameworks, two of the most common ...
5 Lectures
10 hours
3.7
3.7 (6)
With no prior experience, you will have the opportunity to walk through hands-on examples with Hadoop and Spark frameworks, two of the most common ...
5 Lectures
10 hours
4
4 (6)
With no prior experience, you will have the opportunity to walk through hands-on examples with Hadoop and Spark frameworks, two of the most common ...
5 Lectures
10 hours
4
4 (6)
With no prior experience, you will have the opportunity to walk through hands-on examples with Hadoop and Spark frameworks, two of the most common ...
5 Lectures
10 hours
4
4 (6)
With no prior experience, you will have the opportunity to walk through hands-on examples with Hadoop and Spark frameworks, two of the most common ...
5 Lectures
10 hours
4
4 (6)
With no prior experience, you will have the opportunity to walk through hands-on examples with Hadoop and Spark frameworks, two of the most common ...
4 Lectures
10 hours
4
4 (6)
With no prior experience, you will have the opportunity to walk through hands-on examples with Hadoop and Spark frameworks, two of the most common ...
4 Lectures
10 hours