Kurset tona

Mjegulla e trurit është një simptomë e disa kushteve, dhe karakteristikat kryesore janë problemet e kujtesës, përqendrimi i dobët, pamundësia për t...
Fillestar
15 Lectures
49 minuta
Menaxhim
57 minuta
35€
Aftësia për të shitur produktin ose shërbimin tuaj është çelësi për mbijetesën dhe prosperitetin tuaj. Por është një fushë që është problem për shu...
Fillestar
15 Lectures
57 minuta
3
3 (6)
With no prior experience, you will have the opportunity to walk through hands-on examples with Hadoop and Spark frameworks, two of the most common ...
5 Lectures
10 hours
5
5 (6)
With no prior experience, you will have the opportunity to walk through hands-on examples with Hadoop and Spark frameworks, two of the most common ...
5 Lectures
10 hours
4.5
4.5 (6)
With no prior experience, you will have the opportunity to walk through hands-on examples with Hadoop and Spark frameworks, two of the most common ...
5 Lectures
10 hours
4.7
4.7 (6)
With no prior experience, you will have the opportunity to walk through hands-on examples with Hadoop and Spark frameworks, two of the most common ...
5 Lectures
10 hours
3.7
3.7 (6)
With no prior experience, you will have the opportunity to walk through hands-on examples with Hadoop and Spark frameworks, two of the most common ...
5 Lectures
10 hours
4
4 (6)
With no prior experience, you will have the opportunity to walk through hands-on examples with Hadoop and Spark frameworks, two of the most common ...
5 Lectures
10 hours
4
4 (6)
With no prior experience, you will have the opportunity to walk through hands-on examples with Hadoop and Spark frameworks, two of the most common ...
5 Lectures
10 hours
4
4 (6)
With no prior experience, you will have the opportunity to walk through hands-on examples with Hadoop and Spark frameworks, two of the most common ...
5 Lectures
10 hours
4
4 (6)
With no prior experience, you will have the opportunity to walk through hands-on examples with Hadoop and Spark frameworks, two of the most common ...
4 Lectures
10 hours
4
4 (6)
With no prior experience, you will have the opportunity to walk through hands-on examples with Hadoop and Spark frameworks, two of the most common ...
4 Lectures
10 hours

ARRITJET TONA

Këtu mund të shikosh disa statistika rreth edu365.al

Numri i provimeve
Numri i kurseve
Totali i studentëve
Student të çertifikuar

Abonohu në buletinin tonë

Qëndro i informuar me të gjitha lajmet, kurset dhe ofertat që ne do të publikojmë.
Mos humb asnjë informacion nga ne.
Shkruaj adresën e e-mail tënd
Please wait...

Blog

masterstudy_placeholder
27
Maj
Body Cameras on Public-School Educators

Some of can’t rely on stable worlds economic, so learn, learn and learn everything new, this will help you anytime, dont be upset, believe yourself even in dark times!

Posted in: Technology,
Tags: camera, public, School,
masterstudy_placeholder
20
Maj
1
US Teens Win International Rocketry Challenge

Throughout the United States, police officers are beginning to wear body cameras. Should principals in America’s public-school systems follow their example?

Posted in: Hobbies,
Tags: challenge, rocketry, teens,
masterstudy_placeholder
27
Pri
South African universities trail other BRICS

South Africa has eight of the top 15 universities in Africa but its higher learning institutions are rated as the worst performing among the BRICS emerging market nations.

Posted in: Hobbies,
Tags: african, BRICS, university,